Ons verhaal

Ons verhaal

Atelier Rosey is een exclusief sieraden merk dat zich richt op de mooiste kwaliteit sieraden, tijdloos design en handgemaakt van Sterling Zilver en 18 karaat Goud.

De gouden items zijn verguld met 14 of 18 karaats Goud op 925 Sterling Zilver. Goud is een edelmetaal dat niet oxideert of verkleurt. De goudlaag kan na verloop van tijd verslijten.

Atelier Rosey ademt vrouwelijkheid en verfijning uit aan de drager. We moedigen je aan om nieuwe stukken te stijlen, ontdekken, ervaren en de sieraden te mixen en matchen.


De reis naar Atelier Rosey

Met trots ontwerp ik sinds eind 2019 alle sieraden in mijn Atelier gevestigd in een klein plaatsje aan de Noord Hollandse kustlijn.

De Italy-collectie is ontworpen op basis van mijn reizen naar Italië, bijvoorbeeld onze Fiorino Coin Pendant, van een zeer bijzondere winkel in het centrum van Florence, waar ik de eerste gouden munt vond van Florence genaamd Fiorino. Italië heeft een speciaal plekje in mijn hart, net als deze nieuwe collectie, afgewerkt door de beste goudsmeden in India.

De goudsmeden in India ondersteunen mij in het proces, ik ben zelf opgeleid als edelsmid aan de vakschool in Amsterdam waar ik nog regelmatig te vinden ben om alle nieuwe technieken aan te leren. 

Zo heb ik geleerd dat elk sieraad op zich een uniek stuk is, alles is stuk voor stuk met de hand vervaardigd. 

Hebben jullie gepersonaliseerde aanvragen? Mail dan gerust zodat we het ontwerp kunnen bespreken en jouw droom kunnen verwezenlijken!

Liefs, Roos